Home Bosna Udaljenost Sarajevo – Ulcinj

Udaljenost Sarajevo – Ulcinj

by Dn82aV47

Udaljenost između mesta Sarajevo – Ulcinj je 306 kilometara. Mapa pokazuje, da, kada je u pitanju vazdušna udaljenost, razdaljina između ova dva grada iznosi 224 km.

Da bi se prešla navedena kilometraža, putničkim automobilom ili autobusom potrebno je oko 5 sata i 15 minuta vožnje bez pravljenja pauza.

Najbliži put jeste kada iz Sarajeva krenete Zagrebačkom ulicom prateći put R 446. Zatim nastavljate putem M 18, prolazite Jablanicu i Trnovo i vozite prema granici sa Crnom Gorom. Nastavljate putem E 762 prema Nikšiću i Danilovgradu. Dolazite do Podgorice i skrećete desno na autoput E 80, a zatim se kod Đurmana skrećete levo prema Sutomoru. Pratite put sve do desnog isključenja za Ulcinj.

Naravno, možete iz Sarajeva krenuti preko Konjica i Mostara, Voziti do Stolca, i putem R 420 se priključiti na put M 20. Ako želite proći preko Trebinja nastavljate pravo, ali je bliže da nakon par kilometara skrenete levo na put R 431i ući u Crnu Goru. Odavde pratite put za Nikšić, a ostatak puta je isti. Ova relacija je dosta duža, ukupno 411 kilometara, pa će Vam potrebno oko 6 sati i 52 minuta.

You may also like

error: Sadržaj je zaštićen !!