Home Bosna Udaljenost Sarajevo – Trebinje

Udaljenost Sarajevo – Trebinje

by Dn82aV47

Udaljenost između mesta Sarajevo – Trebinje je 193 kilometara. Mapa pokazuje, da, kada je u pitanju vazdušna udaljenost, razdaljina između ova dva grada iznosi 128 km.

Da bi se prešla navedena kilometraža, putničkim automobilom potrebno je oko 3 sata i 25 minuta vožnje bez pravljenja pauza.

Najkraći put jeste kada iz Sarajeva krenete Zagrebačkom na put R 446, zatim nastavite na put M 18 prema Krupcu. Nastavljate preko Trnova i skrećete desno na put R 433. Nakon par kilometara skrećete levo na put R 434 i izlazite na put M 20. Vozite pored Bilećkog jezera i ubrzo istim putem dolazite do Trebinja. Drugi način jested a iz Sarajeva krenete putem M5, prolazite Pale i Gorožde. Prolazite Foču i nastavljate putem M 20 do Trebinja.

Treći način jeste da krenete prema Ilidžu, nastavljate putem E 73 i prolazite Konjic. Od većih gradova prolazite Mostar, a nakon par kilometara se isključujete levo na put M 17.3. Idete pravo, prelazite na put M 6 prema Stolcu i nastavljate istim putem do Trebinja. Za ovu relaciju biće Vam potrebno oko 3 sata i 55 minuta vožnje, jer je razdaljina 241 kilometar.

You may also like

error: Sadržaj je zaštićen !!