Home Bosna Udaljenost Sarajevo – Budva

Udaljenost Sarajevo – Budva

by Dn82aV47

Udaljenost između mesta Sarajevo – Budva je 277 kilometara. Mapa pokazuje, da, kada je u pitanju vazdušna udaljenost, razdaljina između ova dva grada iznosi 178 km.

Da bi se prešla navedena kilometraža, putničkim automobilom potrebno je oko 5 sata i 3 minuta vožnje bez pravljenja pauza.

Najkraći put jeste kada krenete iz Sarajeva putem R 446, nastavljate prema Bogatićima. Vozite putem M 18, prolazite Trnovo i kod Dobrog Polja skrećete desno na put R 433, a zatim ponovo desno na R 434. Nastavljate prema planini Zelengora, nakon koje se uključujete na put M 20. Kod Bileća, ispred Bilećkog jezera skrečete levo na put i ulazite u Crnu Goru. Nastavljate istim putem sve do uključenja na autoput E 80 prema Kotoru. Ostaje Vam samo da pratite putokaze za Budvu.

Drugi način jeste da krenete istim putem, ali skrećete levo kod Varoši, tačnije nastavljate istim putem M 18. Ulazite u Crnu Goru i pratite put prema Nikšiću. Putem E 762 prolazite Podgoricu, skrećete desno i nastavljate prema Cetinju. Ispred Cetinja skrećete levo a zatim desno prema Budvi. Ova relacija je duža za 10 kilometara, ali je potrebno isto vremena kao i u prethodnom primeru.

You may also like

error: Sadržaj je zaštićen !!