Home Bosna Udaljenost Sarajevo – Bar

Udaljenost Sarajevo – Bar

by Dn82aV47

Udaljenost između mesta Sarajevo – Bar je 280 kilometara. Mapa pokazuje, da, kada je u pitanju vazdušna udaljenost, razdaljina između ova dva grada iznosi 193 km.

Da bi se prešla navedena kilometraža, putničkim automobilom potrebno je oko 5 sata i 4 minuta vožnje bez pravljenja pauza.

Najkrači put jeste kada iz Sarajeva krenete putem koji je na mapi obeležen kao R 446, uključujete se na putM 18 i prolazite Krupac, Jablanicu i Trnovo. Ovim putem nastavljate prema granici sa Crnom Gorom. Prolazite granicu i vozite putem E 762, prolazite Nikšić i nastavljate prema Podgorici. Odavde nastavljate autoputem E 80 i pratite put prema Sutomoru i Baru.

Naravno, možete krenuti iz Sarajeva i putem M5, prolazite Pale i nastavljate desno R 448. Prolazite granicu sa Crnom Gorom, Pljevlju i nastavljate sve do autoputa E 65. Pratite put za Podgoricu i nastavljate put kao u prethodnom primeru. Još jedan način kako da pređete ovu relaciju jested a iz Sarajeva krenete putem prema Trebinju, a zatim skrenete levo na put M 6. Ovim putem nastavljate sve do Nikšića. Za ovu relaciju biće Vam potrebno malo više od 6 sati vožnje, a sama kilometraža iznosi 358 kilometara.

You may also like

error: Sadržaj je zaštićen !!