Home Hrvatska Udaljenost Zagreb – Virovitica

Udaljenost Zagreb – Virovitica

by Dn82aV47

Udaljenost između mesta Zagreb – Virovitica je 153 kilometara. Mapa pokazuje, da, kada je u pitanju vazdušna udaljenost, razdaljina između ova dva grada iznosi 109 km.

Da bi se prešla navedena kilometraža, putničkim automobilom potrebno je oko 2 sata i 3 minuta vožnje bez pravljenja pauza.

Najkraći put jeste kada iz Zagreba krenete Slavonskom avenijom, dolazite do Ivanjine Reke koje je čuveno mesto zbog čvorišta autocesta prema Varaždinu, Slavonskom Brodu i prema Lučkom. Od čvora nastavljate prema severu i pratite E 65. Ispred Svete Helene se isključujete desno i nastavljate putem 28 preko Luke. Prolazite pored Bjelovara i nastavljte na 43 sve do skretanja desno na put 2 kretajući se ulicom Grada Vukovara. Prolazite Đurđevac, Kalinovac i Kloštar Podravski. Nakon Pitomače nastavljate istim putem 2 kroz Nazarevu cestu i ubrzo ulazite u opštinu Virovitica.

Drugi način jeste da krenete iz Zagreba autoputem E 70 prema Novskoj, ali se ubrzo isključujete desno sa autoputa u Sisačku ulicu prema Kutini i nastavljate pravo putem 45. Prolazite Garešnicu, zatim Grubišno Polje vozeći putem E 661. Nakon pat kilometara skrećete desno u Bilogorsku ulicu i već ste u Virovitici.

Cestarina na relaciji Zagreb – Virovitica iznosi 29 kn za prvu kategoriju motornih vozila.

You may also like

error: Sadržaj je zaštićen !!