Home Hrvatska Udaljenost Split – Supetar

Udaljenost Split – Supetar

by Dn82aV47

Udaljenost izmedju mesta Split Supetar je 17.84 kilometara. Mapa pokazuje, da , kada je u pitanju vazdušna udaljenost, ova razdaljina iznosi oko 16 km .

Da se predje navedena kilometraža, putničkim automobilom i trjektom potrebno je oko sat i 22 minuta, koliko u proseku traje najkraći put do Supetara.

Rastojanje se može preći na sledeći način: Krenite najpre na jugozapad od Obale Lazareta ka ulici Svetog Nikole. Skrenite blago udesno u Obalu kneza Domagoja a onda skrenite blago udesno i nastavite po Obali kneza Domagoja. Zatim treba da skrenete udesno u Gat Svetog Duje.Odatle idete trajektom do Supetara odakle nastavljate pravo ulicom Mladena Vodanovića. Stigli ste na odredište.

Trajekt Split Supetar

Jadrolinija saobraća na datoj relaciji i put brodom traje oko 50 minuta. Linija je 631. Svakodnevno ima 9 polazaka, osim praznicima i nedeljom. Prvi polazak je u 5.15 ujutru a poslednji u 23.59 minuta. Cena karte za odrasle putnike je od 28 do 33 kune u zavisnosti od sezone. Za vozilo morate izdvojiti od 130 do 160 kuna.

You may also like

error: Sadržaj je zaštićen !!