Home Hrvatska Udaljenost Split – Imotski

Udaljenost Split – Imotski

by Dn82aV47

Udaljenost izmedju mesta Split Imotski je 87,5 kilometara. Mapa pokazuje, da , kada je u pitanju vazdušna udaljenost, ova razdaljina iznosi oko 62 km .

Da se predje navedena kilometraža, putničkim automobilom potrebno je oko sat i 15 minuta, koliko u proseku traje najkraći put do Imotskog .

Rastojanje se može preći na sledeći način: Iz Splita izlazite ulicom Domovinskog rata. Priključite se na Most Smokovik – ulicom Zbora narodne garde pa nastavite po D8. Potom krenite blago udesno prema D1 i izađite na izlaz za A1/Sinj/Zagreb/Rijeka. Na narednom kružnom toku izađite na izlaz 1. za D1. Nastavite po Tunel Mravince pa preko mosta Majdan, mosta Izvor Jadra a onda tunelima Maćkovac, Klis Kosa, i preko mosta Mihailovići i tunela Mihailovići

Nastavite po D1 pa izađite na izlaz za Rijeka/Zagreb/Dubrovnik/Dugopolje.

Na kružnom toku izađite na izlaz 3. A1 za pravac – Zagreb/Rijeka/Dubrovnik/Šestanovac. Autocesta i cestarina na pojedinim deonicama. Na dolazećem račvanju, sledite znakove za gradove – Dubrovnik/Makarska/E65/A1 i pređite u A1/E65.

Krenite na izlaz 29-Zagvozd prema Zagvozd/Imotski/D62, pa skrenite levo u D76. Nastavite po D76 pa onda desno u D60/D76. Skretanjem ulevo u ulicu Bruna Bušića stižete na cilj.

You may also like

error: Sadržaj je zaštićen !!