Home Evropa Udaljenost Zagreb – Venecija

Udaljenost Zagreb – Venecija

by Dn82aV47

Udaljenost između mesta Zagreb – Venecija je 377 kilometara. Mapa pokazuje, da, kada je u pitanju vazdušna udaljenost, razdaljina između ova dva grada iznosi 288 km.

Da bi se prešla navedena kilometraža, putničkim automobilom potrebno je oko 1 sata i 14 minuta vožnje bez pravljenja pauza.

Na relaciji Zagreb – Venecija najeftinije je putovati autobusom u kombinaciji sa vozom. Drugi način jeste da se opredelite putovati avionom, jer kada je akcija karte možete naći po niskim i povoljnim cenama. Let traje oko 3 sata. Automobilom je komplikovanije, jer morate parkirati na ulaz u Veneciju. Ipak, ako se odlučite na putovanje sopstvenim prevoznim sredstvom najkraći put jeste kada iz Zagreba krenete Jadranskom avenijom. Pratite autoput E 70, ubrzo izlazite iz Hrvatske i prelazite granicu sa Slovenijom. Pratite autoput sve do isključenja za Veneciju. Naravno, možete se opredeliti i krenuti preko Trsta, ali je dosta duži put. Ipak, ako volite duže putovanje možete iz Zagreba krenuti preko Karlovca, zatim Rijeke i preko Trsta do Venecije. Trajanje puta zavisi od mnogo faktora.

You may also like

error: Sadržaj je zaštićen !!