Home Evropa Udaljenost Beograd – Amsterdam

Udaljenost Beograd – Amsterdam

by Dn82aV47

Udaljenost između mesta Beograd –Amsterdam je 1767 kilometara. Mapa pokazuje, da, kada je u pitanju vazdušna udaljenost, razdaljina između ova dva grada iznosi 1418 km.

Da bi se prešla navedena kilometraža, putničkim automobilom ili autobusom potrebno je oko 16 sata i 15 minuta vožnje bez pravljenja pauza.

Najkraći put na ovoj relaciji jeste kada iz Beograda krenete autoputem E 75 prema severu Srbije. Prolazite Novi Sad, Suboticu i granični prelaz sa Mađarskom. Vozite autoputem prema Budimpešti, od Budimpešte levo na E 60 prema Tatabanji Đeru. Uskoro prolazite granicu sa Austijom, vozite preko Beča, Velsa i putem A8 ulazite u Nemačku. Kroz Nemačku pratite put 3, prolazite nemački univerzitetski grad Pasau, Degendorf, Regenzburg, Nirnberg, Vircburg, Frankfurt na Majni, Keln, Duizburg i ulazite u Holandiju. Kroz Holandiju vozite trakom A 12 i pratite putokaze za Amsterdam.

Trajanje direktnog leta avionom iz Beograda do Amsterdama je oko 2 sata i 35 minuta, a sa presedanjem može biti duže od 3 sata i 45 minuta.

You may also like

error: Sadržaj je zaštićen !!