Home Evropa Udaljenost Beograd – Dizeldorf

Udaljenost Beograd – Dizeldorf

by Dn82aV47

Udaljenost između mesta Beograd – Dizeldorf je 1555 kilometara. Mapa pokazuje, da, kada je u pitanju vazdušna udaljenost, razdaljina između ova dva grada iznosi 1242 km.

Da bi se prešla navedena kilometraža, putničkim automobilom ili autobusom potrebno je oko 40 minuta vožnje bez pravljenja pauza.

Najkraći put na ovoj relaciji jeste kada iz Beograda krenete autoputem E 75 prema severu Srbije. Prolazite Novi Sad, Suboticu i ulazite u Mađarsku. Kroz Mađarsku nastavljate autoputem do Budimpešte. Od Budimpešte vozite preko Đera i prelazite granicu sa Austrijom. Pratite put za Beč, prolazite Vels i ulazite u Nemačku. Kroz Nemačku vozite putem 3 prema gradu Pasau. Prolazite Degendorf, Regenzburg, Nirnberg, Vircburg, Frankfurt i Keln. Pratite put 3 sve do isključenja levo za Dizeldorf.

Drugi način jeste da krenete istim putem, ali se od Đera u Mađarskoj isključujete desno i pratite put prema granici sa Slovačkom. Prolazite Bratislavu i uskoro ulazite u Češku Republiku. Pratite put preko Brna, Praga i pratite autoput E 50 prema granici sa Nemačkom. Nastavljate put do Ninberga, a ostatak puta je isti kao u prvom primeru.

Naravno, iz Beograda možete krenuti i autoputem E 70 preko Hrvatske. Od Zagreba nastavljate autoputem preko Ljubljane. Iz Slovenije ulazite u Austriju, a iz Austrije u Nemačku. Pratite put preko Minhena do Ninberga.

Trajanje puta, odnosno leta avionom je oko 2 sata i 10 minuta.

You may also like

error: Sadržaj je zaštićen !!