Home Evropa Udaljenost Zagreb – Stuttgart

Udaljenost Zagreb – Stuttgart

by Dn82aV47

Udaljenost između mesta Zagreb – Stuttgart je 784 kilometara. Mapa pokazuje, da, kada je u pitanju vazdušna udaljenost, razdaljina između ova dva grada iznosi 610 km.

Da bi se prešla navedena kilometraža, putničkim automobilom ili autobusom potrebno je oko 7 sata i 52 minuta vožnje bez pravljenja pauza.

Najkraći put jeste kada iz Zagreba krenete autoputem E 70 prema zapadu Hrvatske. Ubrzo prolazite granicu sa Slovenijom i krećete se putem E 70/ A2. Prolazite slovenski grad Trebnje, Višnju Goru i nastavljate prema Ljubljani. Kod Ljubljane se uključujete desno na put E 61, prolazite Kranj i Jesenice. Nedaleko od Jesenice prolazite granicu sa Austrijom vozeći putem A11/ A10 prema austrijskom gradu Villach. Na ovom putu prelazite Salzburg, ubrzo prolazite granicu i ulazite u Nemačku. Zaobilazite Minhen. Prolazite Ausburg i putem koji je na mapi obeležen kao put 8 dolazite do izlaza desno za Štutgart. Drugi način putovanja jeste da iz Zagreba krenete preko Maribora i Graca, a odavde do Degendorfa i Regensburga. Pratite putokaze do Nuremberga i najzad do Štutgarta. Na ovaj način trajanje puta je oko 9 sati vožnje, a ukupna kilometraža iznosi 866 km.

Ukoliko se odlučite krenuti avionom, let će trajati oko 1 sata i 15 minuta.

You may also like

error: Sadržaj je zaštićen !!