Home Hrvatska Udaljenost Zagreb – Petrinja

Udaljenost Zagreb – Petrinja

by Dn82aV47

Cestovna udaljenost izmedju mesta Zagreb Petrinja je 62 kilometara. Mapa pokazuje, da , kada je u pitanju vazdušna udaljenost, ova razdaljina iznosi 47,4 km .

Da se predje navedena kilometraža, putničkim automobilom, potrebno je oko sat vremena, koliko u proseku traje najkraći put do Petrinje, bez pauza.

Rastojanje se preko Velike Gorice, može preći na sledeći način:

Iz Zagreba izlazite Slavonskom avenijom pa skretanjem desno, Radničkom cestom. Na kružnom toku nastavite pravo u ulicu Domovinski most pa nastavite putem D31 odakle treba da skrenete levo u Sisačku ulicu. Putem D30 nastavljate u Velikogoričku ulucz pa Staru cestu i istim putem ulazite Zagrebačkom ulicom u Trg seljačke sloge. Ulazite u Zagrebačku ulicu i pratite znakove za pravac Dužica/Zagrebačka ulica. Nastavite putem D30 a skretanjem desno ulazite na most Brest. Skrenite blago ulijevo i ulaskom u ulicu Mateje Gupca, stigli ste u Petrinju.

Do Petrinje autobusom

Autobuska karta od Zagreba do Petrinje košta oko 15 kuna. Sa glavne autobuske stanice u Zagrebu svakodnevno je 5 do 6 polazaka. Put traje oko sat vremena.

You may also like

error: Sadržaj je zaštićen !!