Home Hrvatska Udaljenost Zagreb – Opatija

Udaljenost Zagreb – Opatija

by Dn82aV47

Cestovna udaljenost izmedju mesta Zagreb Opatija je 174 kilometara. Mapa pokazuje, da , kada je u pitanju vazdušna udaljenost, ova razdaljina iznosi 141 km .

Da se predje navedena kilometraža, putničkim automobilom, potrebno je oko 2 sata koliko u proseku traje najkraći put do Opatije , bez pauza.

Rastojanje se može preći na sledeći način:
Iz Zagreba za Opatiju krećete preko Jadranskog mosta, Remetinečkom cestm i Jadranskom avenijom odakle izkazite na put E65/E71. Držite se desne strane i na račvanju nastavite putem A6/E65, sledeći signalizaciju za pravac Pula/Rijeka.

Nastavite po putu E65 a onda krenite na izlaz 8-Orehovica da biste se priključili na A7 / E61 ka mestima: Austrija/Italija/Slovenija/Pula/Opatija/Rijeka-Zapad.

Izađite potom na izlaz ka  Pula / Pazin / Opatjia pa nastavite pravcem E751 odakle birate skretanje levo prema Kvarnerskoj cesti a onda i desno da biste ušli u Kvarnerski cestu. Zatim vozite dalje pravcem D8 a na kružnom toku izađite na izlaz broj jedan za Novu cestu u Opatiji. Stigli ste na cilj.

Cestarina za pravac kojim se koristi autocesta E56 je 56 kuna.

Zagreb – Opatija autobusom

Put autobusom do Opatije traje oko 3 i po sata. Croatia bus vozi do Opatije preko Rijeke pa do Rovinja i kreće sa autobuske stanice u Zagrebu ujutru u 8 sati.

You may also like

error: Sadržaj je zaštićen !!