Home Hrvatska Udaljenost Zagreb – Novalja

Udaljenost Zagreb – Novalja

by Dn82aV47

Cestovna udaljenost i najkraći put izmedju mesta Zagreb Novalja je 225 kilometara. Mapa pokazuje, da , kada je u pitanju vazdušna udaljenost, ova razdaljina iznosi 164,5 km.

Da se predje navedena kilometraža, putničkim automobilom, potrebno je oko 3 sata i 36 minuta, koliko u proseku traje put do Novalje, bez pauza.

Rastojanje se može preći na sledeći način:

Iz grada krećete Selskom cestom, preko Jadranskog mosta pa Remetinečkom cestom. Na kružnom toku birajte izlaz 1. za Jadransku aveniju i držite se leve strane da biste ostali na Jadranskoj aveniji. Sledi autocesta i cestarina na pojedinim punktovima.
Nastavite putem E65/E71 i držite levu stranu pa na narednom račvanju nastavite putem E71. Krenite na izlaz 9 prema mestima: Žuta Lokva/Rijeka/Senj/E65/D23.

Makon nekoliko putarina, skrenite levo u D23, zatim desno pa nastavite po putu D23. Vozite dalje ulicom Kapetana Knežića/D23 a skrenite levo kod Stare ceste. Takodje treba da skrenete levo u E65 a potom i desno u D406. Sledi deo puta trajektom: Idite s Prizna – Žigljen (Pag) trajektom. Po iskrcavanju nastavitepravo putem, pa se sa pravca D106 isključite desno za Novalju. Stigli ste na cilj.

Click Here To Join Native Media

You may also like

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!