Home Hrvatska Udaljenost Zagreb – Novalja

Udaljenost Zagreb – Novalja

by Dn82aV47

Cestovna udaljenost i najkraći put izmedju mesta Zagreb Novalja je 225 kilometara. Mapa pokazuje, da , kada je u pitanju vazdušna udaljenost, ova razdaljina iznosi 164,5 km.

Da se predje navedena kilometraža, putničkim automobilom, potrebno je oko 3 sata i 36 minuta, koliko u proseku traje put do Novalje, bez pauza.

Rastojanje se može preći na sledeći način:

Iz grada krećete Selskom cestom, preko Jadranskog mosta pa Remetinečkom cestom. Na kružnom toku birajte izlaz 1. za Jadransku aveniju i držite se leve strane da biste ostali na Jadranskoj aveniji. Sledi autocesta i cestarina na pojedinim punktovima.
Nastavite putem E65/E71 i držite levu stranu pa na narednom račvanju nastavite putem E71. Krenite na izlaz 9 prema mestima: Žuta Lokva/Rijeka/Senj/E65/D23.

Makon nekoliko putarina, skrenite levo u D23, zatim desno pa nastavite po putu D23. Vozite dalje ulicom Kapetana Knežića/D23 a skrenite levo kod Stare ceste. Takodje treba da skrenete levo u E65 a potom i desno u D406. Sledi deo puta trajektom: Idite s Prizna – Žigljen (Pag) trajektom. Po iskrcavanju nastavitepravo putem, pa se sa pravca D106 isključite desno za Novalju. Stigli ste na cilj.

You may also like

error: Sadržaj je zaštićen !!