Home Hrvatska Udaljenost Zagreb – New York

Udaljenost Zagreb – New York

by Dn82aV47

Udaljenost izmedju mesta Zagreb New York je 6 913,53 km . Ovako zahtevna kilometraža, najjednostavnije i najbrže se prelazi avionom.

Zagreb New York avionom

Najkraći put za New York iz Zagreba je svakako avionom. Najjeftnija karta u jednom pravcu je oko 270 evra. Najpovoljnija povratna karta staje 370 evra.

Cene karata su daleko veće ako ih kupujete neposredno pre putovanja. Najpovoljnije je karte rezervisati i platiti čak i desetak meseci unapred.

Mapa puta se razlikuje u zavisnosti od avioprevoznika i od toga kolika je na kraju ukupna razdaljina. Presedanja su naprimer u Istanbulu ili u Dohi a trajanje leta je od oko 12 sati i duže. Presedanja su moguća u mnogim drugim evropskim gradovima (Budimpešta, Frankfurt i Beč su preporuka jer boravak na tamošnjim aerodromima uglavnom ne traje previše).

Navodimo neke moguće linije iz Zagreb za “Veliku Jabuku”:

Let preko Istanbula koji nudi Turkish Airlines traje 16 sati i 55 minuta. Let preko Beča, u organizaciji prevoznika Austrian Airlines traje ukupno 11 i po sati. Lufthansin let preko Frankfurta traje oko 12 sati. Isto toliko traje i put za New York sa presedanjem u Minhenu ako idete Lufthansom.

You may also like

error: Sadržaj je zaštićen !!