Home Hrvatska Udaljenost Zagreb – Moskva

Udaljenost Zagreb – Moskva

by Dn82aV47

Udaljenost izmedju gradova Zagreb Moskva je 2 302 kilometara. Mapa pokazuje, da, kada je u pitanju vazdušna udaljenost, ova razdaljina iznosi 1 869 km.

Da se predje navedena kilometraža, putničkim automobilom, potrebno je oko 24 sata, koliko u proseku traje najkraći put kopnom do Moskve, bez pauza. Put Vas vodi preko Graca, Brna,Varšave i Minska u Belorusiji. Kad udjete u Rusiju medjunarodnim putem E30, prolazite pored grada Smolenska, zatim Jarceva i Odincova odakle direktno ulazite u glavni grad Rusije.

Rastojanje se može preći na sledeći način: Preporučena ruta za put kolika ide preko Slovenije, Austrije, Češke, Poljske i Belorusije odakle se ulazi u Rusiju i putuje dalje do glavnog grada – Moskve. Preporuka je izbegavati Ukrajinu.

Zagreb Moskva avionom

Ruski avioprevoznik Aeroflot nudi povoljne direktve linije do Moskve. Najjeftinija karta u jednom smeru je 129 evra a najpovoljnija povratna karta košta 158 evra. Trajanje leta direktnom linijom je sat vremena i deset minuta.

Air Serbia nudi letove za Moskvu preko Beograda. Turkish Airlines ima linije sa presedanjem u Istanbulu. Sa presedanjem let može da potraje i 6 do 7 sati.

You may also like

error: Sadržaj je zaštićen !!