Home Evropa Udaljenost Zagreb – Milano

Udaljenost Zagreb – Milano

by Dn82aV47

Udaljenost izmedju mesta Zagreb Milano je 641,2 kilometra. Mapa pokazuje da, kada je u pitanju vazdušna udaljenost, ova razdaljina iznosi 530,2 km, što je i najkraći put.

Zagreb Milano vozom

Jedna od mogućnosti je vlak iz Zagreba sa presedanjem u Villachu. Za taj prevoz, karta staje oko 1.500 kuna.

Zagreb Milano autobusom

Jedna od najjeftinijih opcija vožnje do Milana je autobus do Trsta. U Trstu možete presesti na neki od brzih vozova za Milano. Dnevno Vam je na raspolaganju nekoliko direktnih linija ali sa presedanjem u Veneciji. Karta u jednom smeru košta oko 20 evra. Red vožnje možete proveriti na adresi: www.trenitalia.com.

Zagreb Milano automobilom

Da se predje navedena kilometraža, putničkim automobilom, potrebno je oko sedam sati koliko je u proseku trajanje puta do Milana, bez pauza.

Rastojanje se može preći na sledeći način: Iz Zagreba izlazite Jadranskom avenijom i priključujete se na put E70, kako biste hvatali smer Ljubljana/Slovenija/Krapina. Putem E70 stižete na granicu sa Slovenijom.Nastavite putem A2 E 70 i pratite signalizaciju za  E61/Trst/Trieste/I/Koper/Postojna.Izađite na izlaz H4 prema Nova Gorica. Ovo je cesta sa naplatom putarine. Nastavite putem H4 pa A31. Izadjite sa puta prem Venezia/Udine, a onda se priključite na put A4 E70. Držite se leve strane na račvanju da biste nastavili po A4.


Izađite na izlaz prema Milano/V.Le Certosa Centro, nastavite po Svincolo Autostradale Viale Certosa i držite se leve strane kako biste nastavili po Cavalcavia del Ghisallo. Nastavite po Viale Alcide de Gasperi pa vozite po Viale Lodovico Scarampo. Sledi ulica Viale Eginardo pa Piazzale Arduino koja skreće blago levo i postaje Viale Berengario. Stigli ste na cilj.

Zagreb Milano avionom

Cene avio karata Zagreb – Milano kreću se od 84 evra pa do 202 evra, kada su u pitanju jeftiniji letovi i low cost avio kompanije.

You may also like

error: Sadržaj je zaštićen !!