Home Evropa Udaljenost Zagreb – London

Udaljenost Zagreb – London

by Dn82aV47

Cestovna udaljenost izmedju mesta Zagreb London je 1 655 kilometara. Mapa pokazuje, da , kada je u pitanju vazdušna udaljenost, ova razdaljina iznosi 1 340 km .

Da se predje navedena kilometraža, putničkim automobilom, potrebno je oko 17 sati, koliko u

proseku traje najkraći put do Londona , bez pauza.

Rastojanje se može preći na sledeći način: Put putničkim autom traje dugo i svojevrsna je avantura. Podrazumeva prolaz kroz sledeće države: Slovenija, Austrija, Nemačka, Belgija, Holandija i Francuska. Na ovoj dugoj ruti, autocesta je jako kvalitetna i čini put udobnijim i sigurnijim, pa se podrazumeva i cestarina koja ukupno i nije baš mali trošak. Poseban kuriozitet je put podvodnim tumenom La Manš u dužini od oko 55 km, što je i ujedno granica izmedju Francuske i Velike Britanije.Za putnike u svojim vozilima, putovanje traje 35 minuta, zbog procedure ulaska i izlaska iz voza.

Do Londona avionom:

Jeftiniji letovi na ovoj relaciji koštaju od 75 evra pa do 150 evra. Najzastupljeniji prevoznici su British Airways i Croatia Airlines. Let, ako je direktan, traje oko 3 sata.

Do Londona autobusom: Nekoliko autobuskih prevoznika nudi prevoz do glavnog grada Ujedinjenog Kraljevstva. Put je jako dug i može da traje, ako ima dosta usputnih pauza i 32 sata. Cena karte je od 115 evra pa do oko 130 evra.

You may also like

error: Sadržaj je zaštićen !!