Home Hrvatska Udaljenost Zagreb – Karlovac

Udaljenost Zagreb – Karlovac

by Dn82aV47

Cestovna udaljenost izmedju mesta Zagreb Karlovac je 53,3 kilometra. Mapa pokazuje, da , kada je u pitanju vazdušna udaljenost, ova razdaljina iznosi 48,9 km .

Da se predje navedena kilometraža, putničkim automobilom, potrebno je oko 45 minuta, koliko u proseku traje put do Karlovca, bez pauza. Troškovi za gorivo bi bili oko 40 kuna. Najkraći put i najbrži put je autocesta E 65. Da se izbegne cestarina, može da posluži stara cesta – Klinča Selo, Jaska i Draganić.

Rastojanje se kolima može preći na sledeći način: Savskom pa Selskom cestom izadjite na Jadranski most. Nastavite Remetinečkom cestom i izaberite izlaz 1 na Jadranskoj aveniji. Nastavite po E65/E71. Krenite na izlaz 3 prema D. Resa/Karlovac pa skrenite levo u ulicu Banija, nastavite ulicom Ljudevita Gaja pa skrenite desno u ulicu Pavleka Miškine. Nastavite u ulicu Josipa Kraša i na kraju skrenite desno na Trg bana Josipa Jelačića.

Do Karlovca se može i autobusom. Put traje oko sat vremena a karta košta od 38 do 48 kuna, u zavisnosti od prevoznika. Sa glavne autobuske stanice u Zagrebu, autobusi za Karlovac krecu skoro na svakih pola sata.

You may also like

error: Sadržaj je zaštićen !!