Home Evropa Udaljenost Zagreb – Hamburg

Udaljenost Zagreb – Hamburg

by Dn82aV47

Udaljenost izmedju mesta Zagreb Hamburg je 1 278,2 kilometra. Mapa pokazuje, da , kada je u pitanju vazdušna udaljenost, ova razdaljina iznosi 962,33 km .

Da se predje navedena kilometraža, putničkim automobilom, potrebno je oko 12 do 13 sati, koliko u

proseku traje najkraći put do Hamburga, bez pauza.

Rastojanje se može preći na sledeći način: Savskom i Zadarskom ulicom pa Zagrebačkom i Ljubljanskom avenijom izlazite iz Zagreba. Sa Ljubljanske avenije skrećete desno ka izlazu E59/A2 za Maribor/Krapina/Slovenija. Do granice sa Slovenijom vozite po putu A2/E59 uz povremenu naplatu cestarine. Posle prelaska granice, nastavite po putu E59 i držite se desne strane da biste nastavili do Zgornjeg Gruškovja odakle skrećete blago udesno i idete još oko 30 km do saobraćajnog čvora 7-Slivnica. Držite desnu stranu i pratite obeležja za smer: A1/E57/E59 prema Mariboru, Landavi i Murskoj Soboti. Cestom uz povremenu naplatu cestarine stižete u Austriju.

Nastavljate medjunarodnim putem A9/E57/E59 i držite se leve strane na račvanju kako biste ostali na A9, a potom nastavljate putem A8. Još oko 60 km je ostalo do granice sa Nemačkom.

Nastavite putem A3.

Na čvoru 99-Kreuz Regensburg držite se desne strane i sledite znakove za mjsto A93 prema Regensburgu. Zatim, na čvoru 1-Dreieck Hochfranken držite se leve strane i pratite oznake za A72 Berlin/Hof-Nord. Na raskrsnici 1-Berlin držite se desne strane i pratite znakove za Leipzig i Erfurt.

Na raskršću čvoru 15-Schkeuditzer Kreuz držite desnu stranu i sidite ka mestima: Magdeburg/Halle. Potom, pratite oznake za mesta : Hannover/Braunschweig. Na narednoj raskrsnici, idite desnom stranom pratite oznake za Hamburg i Bremen, a na čvorištu 37-Horster Dreieck držite se leve strane i uz pomoć znakova idite preme Berlinu i Hamburgu.

Vozite levom stranom kako biste nastavili po A255, gde ćete slediti znakove za HH-Centrum/HH-Veddel/HH-Georgswerder. Nastavite po ulici Veddeler Brückenstraße i ulaskom u ulicu Amsinckstraße, blago udesno – stigli ste na cilj.

Put autobusom traje od 15 pa do 18 sati u zavisnosti od pauza i prevoznika.

Trajanje puta avionom je znatno kraće pa se tako do Hamburga stiže za oko 3 sata, ako se ide direktnim letom. Cena karte je od 42 evra u last minute aranžmanu i kod low cost avio kompanija pa do 140 evra.

You may also like

error: Sadržaj je zaštićen !!