Home Hrvatska Udaljenost Zagreb – Frankfurt

Udaljenost Zagreb – Frankfurt

by Dn82aV47

Udaljenost izmedju mesta Zagreb Frankfurt je 896 kilometara. Mapa pokazuje, da , kada je u pitanju vazdušna udaljenost, ova razdaljina iznosi 724 km .

Da se predje navedena kilometraža, putničkim automobilom, potrebno je oko 9 sati, koliko u proseku traje put do Franfurta, bez pauza.

Rastojanje se može preći na sledeći način: Kad izadjete na put E59/A2 za Maribor, nastavite do granice sa Slovenijom a onda putem E59. Držite se desne strane da biste nastavili po Zgornje Gruškovje, a onda skrenite blago udesno u E59. Posle čvora 7-razcep Slivnica držite se desne strane i sledite znakove za mesto A1/E57/E59 prema Maribor/Lendava/Murska Sobota. Sledi granica sa Austrijom i deinica A9 pa A8 sa povremenom naplatom putarine. Uskoro prelazite granicu sa Nemačkom nakon čega treba da nastavite putem A3, a na čvoru 52-Offenbacher Kreuz držite se desne strane i sledite znakove za mesto A661 prema Egelsbach/B Homburg / Frankfurt / Offenbach.

Držite se desne strane i pratite znake za B46/B3/F-Sachsenh./OF-Süd. Na kružnom toku izađite na izlaz 2. za Babenhojzer Landstrasse. Nastavite po Affentorpl, zatim preko puta Paradiesgasse i Elisabethen strasse. Stigli ste u Frankfurt na Majni. Ovo je ujedno i nakraći put do Frakfurta.

Do Frankfurta se može i autobusom sa zagrebačke autobuske stanice. Put i tom slučaju traje oko 12 sati. Karte kostaju oko 110 evra.

Trajanje puta avionom je znatno kraće pa se tako do Franfurta stiže za nešto manje od dva sata ako se ide direktnim letom. Cena karata zavisi od avioprevoznika i kreće se od oko 120 evra, preko 230 evra pa naviše.

You may also like

error: Sadržaj je zaštićen !!