Home Evropa Udaljenost Zagreb – Dusseldorf

Udaljenost Zagreb – Dusseldorf

by Dn82aV47

Udaljenost izmedju mesta Zagreb Dusseldorf je oko 1 114 kilometara, što je i najkraći put, jer postoje rute dužine 1 164 km i 1 180 km. Mapa pokazuje, da , kada je u pitanju vazdušna udaljenost, ova razdaljina iznosi 906,5 km .

Da se predje navedena kilometraža, putničkim automobilom, potrebno je oko 11 sati koliko u proseku traje put do Dusseldorfa , bez pauza. Nakon što predjete granicu sa Slovenijom, putem E59, stižete do granice sa Austrijom.

Kroz Grac, stižete u Nemačku preko graničnog grada Passau. Nastavljate ka Nirnbergu a potom ka Frakfurtu. Put dalje do Dusseldorfa vodi uz reku Rajnu i pored mesta Kelna i Bona koja ostavljate sa leve strane. Ubrzo stižete na odredište.

Zagreb – Dusseldorf avionom: Trajanje puta Zagreb Dizeldorf avionom zavisi od avioprevoznika i traje od 2 sata i pet minuta pa do 4 sata i deset minuta i više ako ima presedanja. Lufthansine linije vode preko Minhena a, na primer, prevoznik Austrian voži preko Beča.

Zagreb – Dusseldorf autobusom traje oko 12 sati, u zavisnosti od rute i usputnih zadržavanja. Dusseldorf i Zagreb imaju dobru autobusku povezanost. Tokom čitave godinu na toj relaciji saobraća nekoliko autobuskih linija Polasci sa glavne autobuske stanice u Zagrebu su svakodnevni.

You may also like

error: Sadržaj je zaštićen !!