Home Hrvatska Udaljenost Vukovar – Ovčara

Udaljenost Vukovar – Ovčara

by Dn82aV47

Udaljenost između mesta Vukovar – Ovčara je 51 kilometara. Mapa pokazuje, da, kada je u pitanju vazdušna udaljenost, razdaljina između ova dva grada iznosi 38 km.

Da bi se prešla navedena kilometraža, putničkim automobilom potrebno je oko 48 minuta vožnje bez pravljenja pauza.

Na relaciji Vukovar – Ovčara postoje više pravca, odnosno puta kojim bi mogli krenuti. Da biste došli do Ovčare potrebno je krenuti iz Vukovara ulicom Matice hrvatske, a potom levo voziti Trpinjskom cestom. Na mapi je ovaj put obeležen kao put 2. Prolazite Trpinju, krećete se prema Osijeku, prolazite Osijek i nakon njega se uključujete na autoput E 73. Nakon par kilometara se isključujete desno i pratite put 7 . Skrećete levo i nastavljate sve do skretanja desno u Osječku ulicu do Čepina, a zatim levo u ulicu kralja Tomislava nakon koje vozite levo kroz Savsku ulicu do centra Ovčare. Ovo je ujedno i najkraći put.

Naravno, možete voziti i preko Bogdanovca, Nuštara, Ostrova i Markušice putem 518 do Antunovca, a zatim levo kroz Ivanovac do Osječke ulice. Kilometraža je ista kao i u prvom primeru, ali trebaće Vam više vremena vožnje.

You may also like

error: Sadržaj je zaštićen !!