Home Evropa Udaljenost Split – London

Udaljenost Split – London

by Dn82aV47

Udaljenost izmedju mesta Split London je 2 047 kilometara. Mapa pokazuje, da , kada je u pitanju vazdušna udaljenost, ova razdaljina iznosi oko 1 525 km .

Da se predje navedena kilometraža, putničkim automobilom, potrebno je oko 22 sata, koliko u proseku traje najkraći put do Londona, bez pauza.

Rastojanje se automobilom može preći na sledeći način: Preko Zagreba i Maribora (Slovenija) stižete u Austriju do Graca. Na prelazu Pasau, ulazite u Nemačku. Kvaltetan put vodi vas pored gradova: Nirnberg, Frankfurt i Keln.Nastavljate preko Belgije, prolaskom pored glavnog grada Brisela, a potom ulazite u Francusku. Kod primorskog mesta Kalais, ulazite u podzemni tunel Lamanš.Po prelasku na ostrvo, prelzite još pored gradova Ešford i Medstoun i ubrzo stižete u glavni grad Velike Britanije.

Split London – avionom

Trajanje leta do Londona zavisi od tipa linije i mesta presedanja. Direktan let traje oko 2 sata i 30 minuta. Croatia airlines nudi povoljne letove preko Zagreba. Ako rezervišete kartu nekoliko meseci ranije, cena karte u jednom smeru može se nabaviti i za oko 100 evra. Low cost kompanije kao što je Easy jet, nude karte po ceni od 30 evra, naravno, ako se rezervišu oko 6 meseci unapred.

You may also like

error: Sadržaj je zaštićen !!