Home Evropa Udaljenost Split – Frankfurt

Udaljenost Split – Frankfurt

by Dn82aV47

Udaljenost izmedju mesta Split Frankfurt je 1 285 kilometara. Mapa pokazuje, da , kada je u pitanju vazdušna udaljenost, ova razdaljina iznosi oko 942 km .

Da se predje navedena kilometraža, putničkim automobilom, preko Slovenije i Austrije, potrebno je oko 12 sati i 30 minuta, koliko u proseku traje najkraći put do Frakfurta , bez pauza.

Do Frakfurta avionom

Postoji nekoliko načina da jeftino i brzo iz Splita odete u Frakfurt avionom. U low cost avio kompanjama, karta u jednom smeru može se nabaviti i za 87 evra. Jeftine karte se mogu dobiti i ako se rezervišu 6 meseci ranije. Napromer, Croatia airlines nudi letove sa presedanjem u Zagrebu po ceni od oko 180 evra. Trajanje leta avionom u tom slučaju je oko tri sata. Air Serbia nudi letove preko Beograda. Karta staje oko 150 evra a let traje 7 sati i 20 minuta. Direktan let ima Lufthansa. Karte koštaju oko 200 evra , a u Frankfurt se stiže za svega 1 sat i 45 minuta.

Split – Frankfurt autobusom

Dosta je redovnih linija iz Splita za Frankfurt na Majni. Karta košta 825 kuna u jednom smeru a povratna staje 1290 kuna. Autobuski prevoznici su: Autotrans i Touring, a linija povezuje sledeće gradove – Split – Šibenik – Zadar – Rijeka – München – Stuttgart – Frankfurt – Köln – Dortmund.

You may also like

error: Sadržaj je zaštićen !!