Home Hrvatska Udaljenost Split – Dugopolje

Udaljenost Split – Dugopolje

by Dn82aV47

Udaljenost izmedju mesta Split i Dugopolje je 20,08 kilometara. Mapa pokazuje, da , kada je u pitanju vazdušna udaljenost, ova razdaljina iznosi oko 15 km .

Da se predje navedena kilometraža, putničkim automobilom, potrebno je oko 15 minuta, koliko u proseku traje najkraći put do Dugopolja , bez pauza.

Rastojanje se automobilom može preći na sledeći način: Ulicom Domovinskog rata krenite da izlazite iz Splita. Kod Dalmatia experience, skrenite strogo levo i uključite se na put 1 koji vodi ka mostu Smokovik. Dalje idete ulicom Zbora narodne garde. Mall of Split ostavljate sa desne strane, a potom stižete ubrzo na veliki kružni tok. Pre toga ostavljate s desne strane takodje i pumpu Ina Split Smokovik. Držite se desne strane po ulasku u kružni tok i birajte odmah prvi izlaz. Odatle nastavljate ka Okružnom zatvoru Split, koji Vam ostaje s leva, i nastavljate ka Tunelu Majdan, Mostu Izvor Jadra i Tunelu Mravince. Mravince i Kučine Vam ostaju sa desne strane. Kod Klis Grla i Mihovilića, ulazite u ulicu Franje Tudjmana.Ubrzo sledi izlaz desno za Dugopolje, malo pre Top Outlet Parka. Na prvoj sledećoj raskrsnici skrećete strogo desno i ulazite u Dugopolje krećući se ulicom Domovinskog rata.

You may also like

error: Sadržaj je zaštićen !!