Home Hrvatska Udaljenost Rijeka – Glina

Udaljenost Rijeka – Glina

by Dn82aV47

Udaljenost između mesta Rijeka – Glina je 178 kilometara. Mapa pokazuje, da, kada je u pitanju vazdušna udaljenost, razdaljina između ova dva grada iznosi 129 km.

Da bi se prešla navedena kilometraža, putničkim automobilom potrebno je oko 2 sata i 10 minuta vožnje bez pravljenja pauza.

Najkraći put jeste kada iz Rijeke krenete ulicom Ivana Zajca. Pratite put koji je na mpi obeležen kao put 404. Nakon par kilometara se uključujete na autocestu E 65 levom stranom. Nastavljate prema severu, prolzite mesta Buzdohanj, Cernik i Soboli. Prolazite grad Delnice i Ravnu Goru. Dolazite do Karlovca i ovde se isključujete desno na put 1 kroz Karlovac. Kod Brezove Glave nastavljate levo na put 216, a ubrzo nakon Vojnića nastavljate levo i pratite put 6 do Gline.

Naravno postoji još načina kako stići do Gline, a to je da iz Rijeke krenete istim putem, ali od Kerlovca nastavljate pravo prateći put E 65. Postoji način da se preseče put, ili da se vozi do skoro Zagreba, pa onda kroz Veliku Goricu do Lekenika i Petrihnja. Od Petrihnje do Gline ima 27 kilometara, a dovoljno je samo pratiti put 37.

You may also like

error: Sadržaj je zaštićen !!