Home Hrvatska Udaljenost Pula – Zadar

Udaljenost Pula – Zadar

by Dn82aV47

Udaljenost između mesta Pula – Zadar je 395 kilometara. Mapa pokazuje, da, kada je u pitanju vazdušna udaljenost, razdaljina između ova dva grada iznosi 138 km.

Da bi se prešla navedena kilometraža, putničkim automobilom potrebno je oko 4 sata i 12 minuta vožnje bez pravljenja pauza.

Prvi način kako da stignete do Zadara jeste: Krećete Šijanskom cestom, uključujete se na put E 751 i nastavljate prema Opatiji. Od Opatije nastavljate autocestom E 61 do Rijeke, a zatim desno na E 65. Vozite sve do Senja, a onda se isključujete levo na put 23. Nakon Žute Lokve se uključujete na autocestu E 71 do Jasenica i ponovo se nalazite na E 65. Prolazite Posedarje i desno skrećete prateći Jadransku magistralu sve do skretanja desno u ulicu Hrvatskog Sabora. Ovaj način je ujedno i najkraći put, jer je ukupna kilometraža 344 km, ali zateva više vremena.

Drugi način koji će Vam se sigurno prvi pokazati na bilo kojoj mapi jeste: Iz Pule krećete istim putem, ali od Rijeke nastavljate levo prema Ravnoj Gori. Nastavljate istim putem do ispred mesta Bosiljevo, a onda desno na autocestu E 71. Ostatak puta je isti.

Cestarina zavisi od autocesta i puta koji izaberete.

You may also like

error: Sadržaj je zaštićen !!