Home Hrvatska Udaljenost Osijek – Slavonski Brod

Udaljenost Osijek – Slavonski Brod

by Dn82aV47

Udaljenost između mesta Osijek – Slavonski Brod je 93 kilometara. Mapa pokazuje, da, kada je u pitanju vazdušna udaljenost, razdaljina između ova dva grada iznosi 69 km.

Da bi se prešla navedena kilometraža, putničkim automobilom potrebno je oko 1 sata i 2 minuta vožnje bez pravljenja pauza.

Najkraći put jeste kada iz Osijeka krenete Ulicom kneza Trpimira i nakon Stadiona Gradski vrt skrećete desno na put E 73 prema Đakovu. Nastavljate sve do uključenja desno na autocestu E 70 i kod mesta Bukovlja se isključujete levo na put prema Slavonskom Brodu.

Drugi način kako da stignete do Slavonskog Broda jeste da iz Osijeka krenete istom ulicom, nastavljate putem 518 prema Vinkovcima, a od Vinkovca nastavljate putem 55 sa kog se uključujete na autocestu E 70. Sledeće skretanje je isključenje za Slavonski Brod. Na ovoj relaciji je potrebno preći oko 122 kilometara, što je dosta više od najkraćeg puta. Naravno zbog udaljenosti biće Vam potrebno i više vremena, otprilike oko 1 sata i 35 minuta vožnje. Zbog autocesta i dozvoljene brzine kretanja isplati se putovati na oba načina.

Cestarina na relaciji Osijek – Slavonski Brod iznosi: 39 kuna za motorna vozila I kategorije, a 57 kuna za II kategoriju vozila.

You may also like

error: Sadržaj je zaštićen !!