Home Hrvatska Udaljenost Osijek – Rijeka

Udaljenost Osijek – Rijeka

by Dn82aV47

Udaljenost između mesta Osijek – Rijeka je 439 kilometara. Mapa pokazuje, da, kada je u pitanju vazdušna udaljenost, razdaljina između ova dva grada iznosi 333 km.

Da bi se prešla navedena kilometraža, putničkim automobilom potrebno je oko 4 sata i 5 minuta vožnje bez pravljenja pauza.

Najkraći put jeste kada iz Osijeka krenete Ulicom kneza Trpimira, skrećete desno na put E 73 i vozite prema Josipovcu. U neposrednoj blizini ovog mesta se isključujete desno na put 34 i pratite put za Valpovo. Prolazite Donji Miholjac i ispred Slatine skrećete desno na put 2 prema Virovitici. Od Virovitice skrećete levo na put E 661, prolazite Grubišno Polje i Garečnicu. Vozite putem 45 ka Kutini i uključujete se desnom stranom na autocestu E 70. Vozite sve do Zagreba a onda se isključujete levo na put E 65 prema Karlovcu. Pratite isti put sve do desnog isključenja za Rijeku.

Za ovu relaciju je potrebno dosta vremena, otprilike 5 sati, ali je udaljenost najmanja i iznosi 432 kilometara.

Drugi način kako doći do Rijeke jeste da krenete iz Osijeka prema Đakovu, uključite se na autocestu E 70 kod Slavonskog Broda i nastavite autocestom kao i u prvom primeru.

Naravno, možete izabrati i put preko Bosne i Hercegovine, ali je potrebno preći ukupno 501 kilometar, i za vožnju Vam ostaje oko 6 sati.

Cestarina zavisi od autocesta i samog mesta uključenja u saobraćaj.

You may also like

error: Sadržaj je zaštićen !!