Home Evropa Udaljenost Novi Sad – Segedin

Udaljenost Novi Sad – Segedin

by Dn82aV47

Udaljenost između mesta Novi Sad – Segedin je 138 kilometara. Mapa pokazuje, da, kada je u pitanju vazdušna udaljenost, razdaljina između ova dva grada iznosi 112 km.

Da bi se prešla navedena kilometraža, putničkim automobilom potrebno je oko 1 sata i 28 minuta vožnje bez pravljenja pauza.

Najkraći put jeste kada iz Novog Sada krenete putem 12 i uključujete se na autoput E 75/ A1. Prolazite isključenje za Suboticu i nastavljate prema Mađarskoj. Prolazite granični prelaz Horgoš i vozite putem koji je na mapi obeležen kao E 75/ M5. Vrlo brzo se isključujete desno i pratite put 55 prema Segedinu.

Naravno, bilo da putujete autobusom ili nekim drugim prevoznim sredstvom, uvek možete putovati i drugim putem, ali je ovaj prilagodljiviji i sigurniji pravac. Trajanje puta, kao što je gore navedeno jeste oko sat i trideset minuta, ali dosta uticaja na vreme ima zastoj na graničnom prelazu. Zato, ako putujete u periodu kada je sezona odmora, trebaće Vam više vremena.

Putarina na ovoj relaciji iznosi: Od Novog Sada do Subotice je 330 dinara za motorna vozila I kategorije, a 500 dinara za vozila II kategorije. Vinjeta za Mađarsku košta oko 8 evra, i traje 7 dana.

You may also like

error: Sadržaj je zaštićen !!