Home Evropa Udaljenost Ljubljana – Milano

Udaljenost Ljubljana – Milano

by Dn82aV47

Udaljenost između mesta Ljubljana – Milano je 505 kilometara. Mapa pokazuje, da, kada je u pitanju vazdušna udaljenost, razdaljina između ova dva grada iznosi 418 km.

Da bi se prešla navedena kilometraža, putničkim automobilom ili autobusom potrebno je oko 4 sata i 53 minuta vožnje bez pravljenja pauza.

Najkraći put na ovoj relaciji jeste kada krenete iz Ljubljane Tržaškom cestom, a zatim se uključujete na autocestu E 70. Nastavljate levo na E 61 i nastavljate prema gradu Vrhnika. Prolazite Postojnu, i kod Razdrta se isključujete desno na put koji je na mapi obeležen kao put H4. Ovim putem prolazite granicu sa Italijom i nastavljate sve do autoceste E 70. Prolazite Palmanovu, Padovu, Vičencu, Veronu i Bergamo. Vozite prema Monci, ali u neposrednoj blizini se isključujete levo i pratite put A 51 prema Milanu.

Naravno, do Milana možete stići i preko Austrije, ali je rastojanje veće, ukupno 634 km. Vreme za koje možete stići bez pravljenja pauza za ovaj primer je oko 7 sata i 36 minuta vožnje.

Cestarina zavisi uglavnom od izbora autocesta.

You may also like

error: Sadržaj je zaštićen !!