Home Evropa Udaljenost Beograd – Temišvar

Udaljenost Beograd – Temišvar

by Dn82aV47

Udaljenost između mesta Beograd-Temišvar je 163 kilometara. Mapa pokazuje, da, kada je u pitanju vazdušna udaljenost, razdaljina između ova dva grada iznosi 123 km.

Da bi se prešla navedena kilometraža, putničkim automobilom potrebno je oko 2 sata i 33 minuta vožnje bez pravljenja pauza.

Trajanje puta zavisi od relacije za koju se odlučite. Najmanje vremena će Vam trebati ako se odlučite da krenete preko Vršca. U tom slučaju krećete na autoput E 70, idete prema Pančevu, pratite put 10/ Novoseljanski put. Prolazite Banatsko Novo Selo, Vladimirovac i Vršac. Prolazite granicni prelaz Vatin sa Rumunijom i nastavljate istim putem. Prolazite Jebel i skrećete blago desno prateći put 59. Zatim skrećete desno na Bulevar 16 Decembar 1989. Drugi način jeste put preko Padinske skele, kretajući se na put 13, do ispred Zrenjanina, a zatim desno na put 18 prema Lazarevu. U blizini Sečanja skrećete levo i pratite put 129. Prolazite granicu, krećete se putem 59D, a zatim idete desno na 593. Trajanje puta je par minuta duže nego preko Vršca. Ako želite što više da putujete možete krenuti i autoputem E 70, ispred Dobanovca se desno uključujete na E 75, prolazite Novi Banovci i Bešku i krećete desno prema Zrenjaninu. Ostatak puta je isti.

Putarina u Rumuniji iznosi tri evra, a vinjeta traje sedam dana.

You may also like

error: Sadržaj je zaštićen !!