Home Hrvatska Udaljenost Beograd – Osijek

Udaljenost Beograd – Osijek

by Dn82aV47

Udaljenost između mesta Beograd-Osijek je 246 kilometara. Mapa pokazuje, da, kada je u pitanju vazdušna udaljenost, razdaljina između ova dva grada iznosi 162 km.

Da bi se prešla navedena kilometraža, putničkim automobilom potrebno je oko dva sata i 18 minuta vožnje.

Najkraći put jeste kada: Iz Beograda krećete na severo-zapad i izlazite na autoput E 70/ A3. Nakon 120 kilometara vožnje dolazite do graničnog prelaza Batrovci sa Hrvatskom. Pratite autoput E 73, i kod Stružana skrećete desno prateći put A5/ Slavonika. Zatim se isključujete sa autoputa levo, pa desno ulazite na put 4105, nakon par kilometara skrećete desno, a potom se levo priključujete na put 7. Ponovo se priključujete na E 73, pratite put 2, a na kružnom toku izlazite na drugi izlaz levo i krećete se Vinkovačkom cestom. Skrećete desno u ulicu Gacka, zatim levo u ulicu Kneza Trpimira koja Vas vodi direktno u centar grada.

Drugi način jeste da iz Beograda krenete na autoput E 75 prema Novom Sadu, prolazite i skrećete levo na put 112, prolazite kroz Ravno Selo, pratite put 111, prolazite Odžaci, uključujete se na put 17, prelazite granicu sa Hrvatskom i krećete se putem 213 kroz Bijelo Brdo i Sarvaš.

You may also like

error: Sadržaj je zaštićen !!