Home Makedonija Udaljenost Skopje – Strumica

Udaljenost Skopje – Strumica

by Dn82aV47

Udaljenost između mesta Skopje – Strumica je 155 kilometara. Mapa pokazuje, da, kada je u pitanju vazdušna udaljenost, razdaljina između ova dva grada iznosi 119 km.

Da bi se prešla navedena kilometraža, putničkim automobilom ili autobusom potrebno je oko 2 sata i 6 minuta vožnje bez pravljenja pauza.

Iz Skoplja krećete Bulevarom Aleksandra Velikog i uključujete se na autoput E 75. Vozite ka Velesu, ali od Velesa se isključujete levo i pratite traku A3. Vozite prema Štipu i ispred Štipa skrećete desno vozeći trakom A4. Sledeće isključenje desno je isključenje za Strumicu.

Najkraći put na ovoj relaciji jeste da krenete istim putem, ali se ubrzo isključujete sa autoputa levo i pratite put za Svetog Nikolu. Od Svetog Nikole nastavljate putem koji je na mapi obeležen kao put R 1204, sve do uključenja na autoput za Strumice. Ovaj put je kraći oko 6 kilometara, ali će Vam trebati par minuta više nego u prvom primeru.

Naravno, od Velesa možete nastaviti prema Negotinu, a nakon par kilometara se isključiti levo sa autoputa na put R 1105 prema Strumici.

You may also like

error: Sadržaj je zaštićen !!