Home Hrvatska Udaljenost Pula- Beograd

Udaljenost Pula- Beograd

by Dn82aV47

Udaljenost između mesta Pula – Beograd je 657 kilometara. Mapa pokazuje, da, kada je u pitanju vazdušna udaljenost, razdaljina između ova dva grada iznosi 521 km.

Da bi se prešla navedena kilometraža, putničkim automobilom potrebno je oko 6 sata i 17 minuta vožnje bez pravljenja pauza.

Najkraći put jeste kada iz Pule krenete putem E 751 prema Rijeci. Prolazite Rijeku i nastavljate levo na autoput E 65. Prolazite Ravnu Goru, Karlovac i nastavljate prema Zagrebu. Od Zagreba nastavljate autoputem E 70, prolazite Veliku Goricu, Novsku, Novu Gradišku i Slavonski Brod. Ubrzo prelazite granični prelaz Batrovci i ulazite u Srbiju. Nakon Sremske Mitrovice i oko 60 kilometara vožnje stižete do isključenja desno za Beograd.

Drugi način je da iz Pule krenete istim putem, ali nastavljate prema Rovinju i Umagu. Prelazite granicu sa Slovenijom i vozite prema Koperu. Od Kopera skrećete desno na put E 61prema gradu Vrhnika. Dolazite do Ljubljane, krećete na autoput E 70/ A2 prema Višnjoj Gori i Trebnju. Autoputem ulazite u Hrvatsku, idete prema Zagrebu i ostatak puta je isti kao i u prvom primeru. Ova relacija je dosta duža, ukupno iznosi 730 kilometara, a vreme za koje se može preći automobilom bez pravljenja pauze je oko 7 sati.

Putarina iznosi oko 40 evra.

You may also like

error: Sadržaj je zaštićen !!