Home Srbija Udaljenost Obrenovac – Beograd

Udaljenost Obrenovac – Beograd

by Dn82aV47

Udaljenost između mesta Obrenovac-Beograd je 32 kilometara. Mapa pokazuje, da, kada je u pitanju vazdušna udaljenost, razdaljina između ova dva grada iznosi 24 km.

Da bi se prešla navedena kilometraža, putničkim automobilom potrebno je oko 38 minuta vožnje.

Iz Obrenovca krećete ulicom Kralja Petra I, zatim skrećete levo na put 26. Pratite put 26 sve do blagog skretanja gde ulazite u Bulevar vojvode Putnika. Ovo Vam je ujedno i najkraći put, tako da će Vam bez pauze, za vožnju biti potrebno upravo onoliko vremena koliko je navedeno u tekstu iznad. Nešto duži put jeste preko autoputa E 75, gde se krećete iz Obrenovca istim putem, ali se isklučujete levo sa puta 26, a zatim desno uključujete na autoput E 75/A1. Isključujete se desno na čvoru idete pravo na put 22/E 763, a zatim se desnom stranom isključujete.

Najduži put jeste put preko Surčina. Iz Obrenovca idete Nemanjinom ulicom, desno se uključujete na put 120, prolazite malo raskršće i desno nastavljate. Zatim se ponovo desno uključujete na put 267, skrećete preko Vinogradske, Vojvođanske, kroz Tošin bunar i uključujete se na E 75. Nastavljate do isključenja prema Bulevaru vojvode Putnika.

You may also like

error: Sadržaj je zaštićen !!