Home Srbija Udaljenost Novi Sad – Subotica

Udaljenost Novi Sad – Subotica

by Dn82aV47

Udaljenost između mesta Novi Sad – Subotica je 108 kilometara. Mapa pokazuje, da, kada je u pitanju vazdušna udaljenost, razdaljina između ova dva grada iznosi 94 km.

Da bi se prešla navedena kilometraža, putničkim automobilom potrebno je oko 1 sata i 10 minuta vožnje bez pravljenja pauza.

Najkraći put jeste kada iz Novog Sada krenete Partizanskom ulicom prateći put 12, a zatim na čvoru skrećete desno i uključujete se na autoput E 75. Prolazite benzinsku pumpu MOL i isključenje za Bačku Topolu. Ubrzo se isključujete desno sa autoputa i vozite putem 11. Ulazite u ulicu Đure Đakovića, zatim skrećete levo vozeći kroz Vase Stajića prema centru Subotice.

Ipak, dosta ljudi koristi i stari put, koji je većim delom renoviran. Pa tako da, ako se odlučite voziti starim putem proćićete putem koji je na mapi obeležen kao M22.1: Od Novog Sada- Sirig- Srbobran- Mali Iđoš- Bačka Topola- Žednik- Subotica, gde se put nastavlja ka Kelebiji.

Da bi se prešlo ovo rastojanje, morate izdvojiti i novca za sam prelazak naplatne rampe, Sirig, Zmajevo i Vrbas. Tako da će putarina iznositi: 330 dinara za I kategoriju motornih vozila, a 500 dinara za II kategoriju vozila.

You may also like

error: Sadržaj je zaštićen !!