Home Srbija Udaljenost Novi Sad – Sombor

Udaljenost Novi Sad – Sombor

by Dn82aV47

Udaljenost između mesta Novi Sad – Sombor je 100 kilometara. Mapa pokazuje, da, kada je u pitanju vazdušna udaljenost, razdaljina između ova dva grada iznosi 89 km.

Da bi se prešla navedena kilometraža, putničkim automobilom potrebno je oko 1 sati i 32 minuta vožnje bez pravljenja pauza.

Najkraći put na ovoj relaciji je: Krećete iz Novog Sada na autoput E 75 prema severu. Isključujete se desno, i desno skrećete na put 15 prema Vrbasu. Prolazite pored Vrbasa, prelazite Kulu, Crvenku i Kljajićevo. Sa puta 15 skrećete levo u Josipa Pančića, i desno se uključujete na put 12. Ulaskom u Venac Radomira Putnika stižete do samog centra grada. Drugi način jeste da od Novog Sada idete Rumenačkim putem, prateći put 111 prema Bačkom Petrovcu. Zatim se uključujete na put 112 i prolazite Parage. Nastavljate put 111, prolazite Odžaci skretanjem levo, a zatim desno na put 12. Ostatak puta je isti kao u gornjem primeru. Još jedan način jested a se iz Novog Sada krene autoputem E 75 prema Subotici, ali se prolazi isključenje za Vrbas, i isključujete se pema Bačkoj Topoli. Pratite put 105/106 prema Somboru.

You may also like

error: Sadržaj je zaštićen !!