Home Srbija Udaljenost Novi Sad – Šabac

Udaljenost Novi Sad – Šabac

by Dn82aV47

Udaljenost između mesta Novi Sad – Šabac je 71kilometara. Mapa pokazuje, da, kada je u pitanju vazdušna udaljenost, razdaljina između ova dva grada iznosi 59 km.

Da bi se prešla navedena kilometraža, putničkim automobilom potrebno je oko 1 sata i 20 minuta vožnje bez pravljenja pauza.

Najkraći put jeste kada iz Novog Sada krenete putem 120 prema jugu. Prolazite Sremsku Kamenicu, Irig i Rumu. Nastavljate putem 21 koji vodi za Šabac. Prolazite benzinsku stanicu NIS i uskoro skrećete desno u Pop Lukinu ulicu, zatim levo u Karađorđevu i najzad desno u ulicu Prote Smeiljanića.

Do Sapca možete stići i tako što ćete navedeno rastojanje proći vozeći na autoput E 75, zatim se desno isključiti na put za Staru Pazovu i nastaviti putem 106, a kod mesta Golubinci skrenuti levo prema Pećincima. Kada prođete Pećince skrećete desno prema Buđanovcima, sve do Platičeva, gde se uključujete na put 21. Ostatak puta je isti kao u prethodnom primeru. Kilometraža za drugi primer pokazuje 112 kilometara, što je daleko više nego vožnja van autoputa. Naravno, ko voli brzu vožnju odlučiće se za ovaj put, jer je vremenski takođe potrebno oko sat i dvadesetak minuta.

You may also like

error: Sadržaj je zaštićen !!