Home Hrvatska Udaljenost Novi Sad – Osijek

Udaljenost Novi Sad – Osijek

by Dn82aV47

Udaljenost između mesta Novi Sad – Osijek je 110 kilometara. Mapa pokazuje, da, kada je u pitanju vazdušna udaljenost, razdaljina između ova dva grada iznosi 95 km.

Da bi se prešla navedena kilometraža, putničkim automobilom ili autobusom potrebno je oko 1 sata i 49 minuta vožnje bez pravljenja pauza.

Najkraći put jeste: Iz Novog Sada krećete Bulevarom Jaše Tomića, skrećete desno na Rumenački put i krećete se putem 111 prema Bačkom Petrovcu. Prolazite Odžaci i skrećete levo prema putu 17. Uskoro prelazite granicu sa Hrvatskom i krećete se putem 213 kroz Bijelo Brdo i Sarvaš. Pratite put 2, i skrećete desno prema Osijeku u ulicu kneza Trpimira.

Postoji i drugi način kako stići do Hrvatskog grada Osijeka i to je: Iz Novog Sada krećete bulevarom Oslobođenja, pratite put 120, zatim kod Sremske Kamenice skrećete desno na put 119 i vozite prema Bačkoj Palanci. Južno od Bačke Palanke prolazite granicu i ulazite u Hrvatsku prateći put 2, prolazite Vukovar i nastavljate severo – zapadno prema Osijeku.

Ako se odlučite za drugi način, trebate da znate da je put desetak kilometara duži, pa će Vam trebati i nešto više vemena.

You may also like

error: Sadržaj je zaštićen !!