Home Evropa Udaljenost Novi Sad – Minhen

Udaljenost Novi Sad – Minhen

by Dn82aV47

Udaljenost izmedju mesta Novi Sad Minhen je 969 kilometara,ako se putuje preko Madjarske. Mapa pokazuje, da , kada je u pitanju vazdušna udaljenost, ova razdaljina iznosi 706 km .

Da se predje navedena kilometraža, putničkim automobilom, potrebno je oko 12 sati, koliko u proseku traje put do Minhena.

Rastojanje se može preći na sledeći način:

Kod Ljubljane, put se račva na dva paralelna puta, jedan je preko Ljubljane i Alpa, a grugi vodi preko Maribora i Graca. Oba puta, ukrštaju se u Salzburgu. Inače, druga verzija je duža za oko 50 km. Pre ulaska u Ljubjanu, birate put desno za Maribor-Grac, ili možete izabrati put Kranj, Jasenice, Villach. Put je dobro označen putokazima. Još jedna od mogućnosti je i put preko Budimpešte, papreko Beča i Linca.

Kvalitet autoputa je više nego dobar. Put Budimpešta pa Beč je malo duži ali platićete duplo manju putarinu. U slučaju da idete preko Hrvatske i Slovenije, putarina je: kroz Hrvatsku oko 20 evra u jednom pravcu a kroz Sloveniju iznosi 15 evra za nedelju dana.

Benzinske pumpe koje su Vam na putu na raspolaganju su izmedju ostalih i Šelove u Nemačkoj i OMV pumpe u Madjarskoj i Austriji, gdeje gorivo nešto skuplje nego u Srbiji.

You may also like

error: Sadržaj je zaštićen !!