Home Srbija Udaljenost Novi Sad – Kraljevo

Udaljenost Novi Sad – Kraljevo

by Dn82aV47

Udaljenost između mesta Novi Sad – Kraljevo je 246 kilometara. Mapa pokazuje, da, kada je u pitanju vazdušna udaljenost, razdaljina između ova dva grada iznosi 185 km.

Da bi se prešla navedena kilometraža, putničkim automobilom ili autobusom potrebno je oko 4 sata i 6 minuta vožnje bez pravljenja pauza.

Najkraći put na ovoj relaciji jeste kada iz Novog Sada krenete putem 21 prema Rumi. Prolazite Rumu i nastavljate istim putem sve do skretanja levo na put 26.Nakon par kilometara skrećete desno i pratite put 141 prema Ubu. Nakon Uba nastavljate putem 144 i skrećete levo na put 27. Uključujete se na put 22/ E 763 i prolazite Ljig i Gornji Milanovac. Istim putem dolazite do Kraljeva.

Iz Novog Sada možete krenuti na autoput E 75 prema Beogradu. Prolazite Smederevsku Palanku i kod Lapova se isključujete sa autoputa levo na put 24 prema Kragujevcu. Od Kragujevca istim putem vozite do Kraljeva. Razdaljina za ovaj primer je nešto duža, ukupno 283 km, ali zbog vožnje autoputem će Vam trebati oko 3 sata i 25 minuta vožnje.

Putarina na relaciji Novi Sad – Kraljevo je 520 dinara za motorna vozila I kategorije, a 790 dinara za vozila II kategorije.

You may also like

error: Sadržaj je zaštićen !!