Home Bosna Udaljenost Novi Sad – Bijeljina

Udaljenost Novi Sad – Bijeljina

by Dn82aV47

Udaljenost između mesta Novi Sad – Bijeljina je 120 kilometara. Mapa pokazuje, da, kada je u pitanju vazdušna udaljenost, razdaljina između ova dva grada iznosi 75 km.

Da bi se prešla navedena kilometraža, putničkim automobilom potrebno je oko 1 sati i 55 minuta vožnje bez pravljenja pauza.

Iz Novog Sada krećete Bulevarom Oslobođenja ka severu Srbije. Vozite se putem 120, prolazite Sremsku Kamenicu i Irig. Uključujete se na autoput E 70, prolazite Sremsku Mitrovicu i ubrzo se isključujete levo na put 120, a zatim desno na put 19. Prolazite granicu sa Bosnom i Hercegovinom i nastavljate putem koji je na mapi obeležen M18. Ulazite u ulicu Dimitrija Tucovića i nastavljate pravo do centra grada. Drugi način je da skrenete desno istim putem ispred Sremske Kamenice, pratite put 119, a zatim skreneta levo na put 123. Vozite blago desno prema Divošu na put 314 i pratite put 19. Ostatak puta je isti.

Najkraći put jeste oko 102 kilometara, a možete stići tako što ćete: Iz Novog Sada krenuti prema Irigu, dolazite do Rume, ali iz Rume krećete putem 120 kroz Sremsku Mitrovicu i izlazite na put 20 prema opštini Bogatić. Prelazite granicu sa Bosnom, idete putem koji je na mapi obeležen kao R459b, koji Vas vodi do Srpske dobrovoljačke garde i ulicu Meše Selimovića.

You may also like

error: Sadržaj je zaštićen !!