Home Srbija Udaljenost Novi Sad – Bela Crkva

Udaljenost Novi Sad – Bela Crkva

by Dn82aV47

Udaljenost izmedju mesta Novi Sad Bela Crkva je 188,5 kilometara. Mapa pokazuje, da , kada je u pitanju vazdušna udaljenost, ova razdaljina iznosi 132 km .

Da se predje navedena kilometraža, putničkim automobilom, potrebno je oko 2 sata i 45 minuta, koliko u proseku traje put do Bele Crkve, bez pauza.

Rastojanje se može preći na sledeći način:Iz Novog Sada putem E 75, ide se najpre do Beograda. Od Mostarske petlje treba nastaviti ulicom Kneza Miloša, pa zatim Takovskom do Pančevačkog mosta. Od Beograda do Bele Crkve Vas čeka još oko 100 km. Po izlasku s mosta, nastavlja se pravo. Ostavićete Srednju poljoprivrednu školu s desne strane. Nastavljate Pančevačkim putem i prelaskom preko mosta na Tamišu, ulazite u Pančevo.

Bavaništanskim putem izlazite iz Pančeva i nastavite do Bavaništa odakle idete dalje ka Kovinu. Iz Bavaništa izlazite ka mestu Gaj, a potom pored mesta Vračev Gaj in a kraju, ostavljajući Belocrkvanska jezera s desne strane, ulazite u Belu Crkvu. Ovo je ujedno i najkraći put do ovog mesta.

Benzinske pumpe koje su Vam na putu na raspolaganju su izmedju ostalih i Gaspetrol na Bavaništanskom putu i Taxi petrol takodje na Bavaništanskom putu.

You may also like

error: Sadržaj je zaštićen !!