Home Srbija Udaljenost Novi Sad – Bajina Bašta

Udaljenost Novi Sad – Bajina Bašta

by Dn82aV47

Udaljenost između mesta Novi Sad – Bajina Bašta je 207 kilometara. Mapa pokazuje, da, kada je u pitanju vazdušna udaljenost, razdaljina između ova dva grada iznosi 146 km.

Da bi se prešla navedena kilometraža, putničkim automobilom potrebno je oko 3 sata i 40 minuta vožnje bez pravljenja pauza.

Najkraći put jeste kada: Iz Novog Sada krećete putem 120 prema Sremskoj Kamenici, prolazite Irig , Rumu i krećete se putem 21 sve do Valjeva. Od Valjeva skrećete desno na put 170. Put vodi pored reke Drine, uz samu granicu sa Bosnom i Hercegovinom. Istim pravcem ulazite u Svetosavsku ulicu i nastavljate prema centru Bajine Bašte.

Možete krenuti i autoputem preko Beograda, prateći E763 do Lazarevca, a od Lajkovca putem 27 prema Valjevu. Treči način je da iz Novog Sada krenete autoputem E 75, kod Surčina se isključite levo na put 267, a zatim pratite put 120 prema Obrenovcu. Od Obrenovca idete putem 144 prema Ubu, prolazite i priključujete se desno na put 21 prema Valjevu. U oba slučaja da bi se prešlo rastojanje, put je do Bajine Bašte je isti.

You may also like

error: Sadržaj je zaštićen !!