Home Srbija Udaljenost Niš – Zrenjanin

Udaljenost Niš – Zrenjanin

by Dn82aV47

Udaljenost između mesta Niš – Zrenjanin je 305 kilometara. Mapa pokazuje, da, kada je u pitanju vazdušna udaljenost, razdaljina između ova dva grada iznosi 260 km.

Da bi se prešla navedena kilometraža, putničkim automobilom ili autobusom potrebno je oko 3 sata i 50 minuta vožnje bez pravljenja pauza.

Najkraći put na ovoj relaciji jeste kada iz Niša krenete autoputem E 75 prema severu. Prolazite Aleksinac, Paraćin, Ćupriju, Jagodinu i isključujete se desno za Smederevo. Pratite put 14, prolazite pored Smedereva i vozite kroz Kovin. Od Kovina nastavljate putem 14 do Pančeva. Od Pančeva vozite putem 130 preko Jabuke, Uzdina, Tomaševca i Ečke. Odavde pratite put 13 do Zrenjanina.

Drugi način jeste da iz Niša takođe krenete autoputem, ali nastavljate autoput sve do Beograda. Pratite put prema Borči, a zatim se uključujete na put 13 na mapi obeležen kao Zrenjaninski put. Za ovaj primer je relacija duža, oko 12 km, ali će Vam vožnja trajati oko 20 minuta manje. Prolazite OMV, EKO i NIS Petrolove benzinske pumpe.

Putarina na relaciji Niš – Smederevo iznosi: 560 dinara za motorna vozila I kategorije i 840 dinara za vozila II kategorije.

You may also like

error: Sadržaj je zaštićen !!