Home Srbija Udaljenost Niš – Zlatibor

Udaljenost Niš – Zlatibor

by Dn82aV47

Udaljenost izmedju mesta Niš Zlatibor je 296 kilometara. Mapa pokazuje, da , kada je u pitanju vazdušna udaljenost, ova razdaljina iznosi 184 km .

Da se predje navedena kilometraža, putničkim automobilom, potrebno je oko 4 i po sata vremena, koliko u proseku traje put do Zlatibora, bez pauza.

Rastojanje se može preći na sledeći način: Najpre iz Niša izlazite na autoput prema Beogradu. Prolazite Pojate, Paraćin, Ćupriju i Jagodinu sve do Batočine. Odatle se isključujete sa autoputa i idete ka Kragujevcu, usput prolazeći pored Nikšića i Jovanovca. Prolazite kroz grad Kragujevac, ostavljajući “Fiat automobile” s leve strane. Nastavljate ka Ljubiću gde birate desni pravac i nastavljate ka Kniću posle koga prelazite preko Gružanskog jezera. Stižete ubrzo u Mrčajevce. Dalje, prolazite kroz Čačak i nastavljate put Požege pa Užica. Kada predjete Užice, kroz Mačkat i Čajetinu, stižete na cilj – Zlatibor.

Benzinske pumpe koje su Vam na putu na raspolaganju su izmedju ostalih i OMV Kragujevac i Jugopetrolova pumpa kod Ljubića.

You may also like

error: Sadržaj je zaštićen !!