Home Srbija Udaljenost Niš – Zaječar

Udaljenost Niš – Zaječar

by Dn82aV47

Udaljenost izmedju mesta Niš Zaječar je 100 kilometara. Mapa pokazuje, da , kada je u pitanju vazdušna udaljenost, ova razdaljina iznosi 71 km .

Da se predje navedena kilometraža, putničkim automobilom, potrebno je oko sat i po vremena, koliko u proseku traje put do Zaječara , bez pauza.

Rastojanje preko Knjaževca, se može preći na sledeći način: Najpre se iz Niša ide za Nišku Banju. Iz Banje se preko mesta Malča i Vrelo, nastavlja dalje ka Svrljigu. Putem E 771 se iz Svrljiga nastavlja ka Draincu i Ponoru. Ulazite u Knjaževac i prolazite kroz sami centar pored Gurgusovačke Kule. Put Vas dalje vodi kroz najpre Gornje pa kroz selo Donje Zuniče. Nakon što predjete selo Minićevo, prolazite pored mesta Mali Beograd s desne strane ostavljajući crkvu Svetog Arhangela Gavrila. Put uglavnom ide uz Beli Timok. Pre nego što udjete u sam grad Zaječar, prolazite uz spomen park šumu Kraljevica.

Benzinske pumpe koje su Vam na putu na raspolaganju su izmedju ostalih i Mihajlović kod Grljana i pumpa Nispetrol koja se nalazi na putu kroz Svrljig.

You may also like

error: Sadržaj je zaštićen !!