Home Srbija Udaljenost Niš – Vrnjačka Banja

Udaljenost Niš – Vrnjačka Banja

by Dn82aV47

Udaljenost između mesta Niš – Vrnjačka Banja je 112 kilometara. Mapa pokazuje, da, kada je u pitanju vazdušna udaljenost, razdaljina između ova dva grada iznosi 88 km.

Da bi se prešla navedena kilometraža, putničkim automobilom ili autobusom potrebno je oko 1 sata i 54 minuta vožnje bez pravljenja pauza.

Najkraći put na ovoj relaciji jeste kada iz Niša krenete putem 158 prema Aleksincu. Prolazite Aleksinac i nastavljate levo na put 215 prema Kruševcu. Od Kruševca vozite putem E 761 kroz Stopanju i Trstenik. Sa ovog puta se isključujete levo za Vrnjačku Banju.

Drugi način jeste da iz Niša krenete autoputem E 75 prema Aleksincu i isključujete se u Pojate prema Ćićevcu. Od Ćićevca nastavljate desno za Varvarin, pratite put 190/ 189 do Trstenika. Ostatak puta je isti kao i prethodni primer.

Benzinske pumpe koje prolazite na ovoj relaciji su između ostalih i NIS Petrol, Saša Petrol, BP Mihajlović, Jugopetrol i Knez Petrol.

Putarina za autoput od Niša do Pojata iznosi: 190 dinara za motorna vozila I kategorije, a 290 dinara za vozila II kategorije.

You may also like

error: Sadržaj je zaštićen !!